Bugaboo Bee Mammoth Bag

New

€ 139,95

More info

De Bugaboo Mammoth Tas is een heerlijk grote tas die je op de basis van je kinderwagen kunt plaatsen. De tas heeft een inhoud van 30 liter, is geschikt voor maximaal 12 kilo en geeft je extra ruimte voor al je spullen, naast de opbergruimte van de bagagemand. De lage positie van de tas houdt je kinderwagen stabiel en zorgt ervoor dat jij en je peuter geen last hebben van je bagage — geen onhandige tassen meer die aan de duwbeugel hangen en die je tijdens de wandeling voortdurend tegen je benen slaan.

 

De stijlvolle look past perfect bij je kinderwagen en dankzij het praktische ontwerp kan de tas ook zelfstandig blijven staan. Dankzij het ingenieuze systeem kun je de tas heel makkelijk oppakken, op een tafel of werkblad zetten en weer aan je kinderwagen bevestigen. De Mammoth Tas is een soort afneembare hutkoffer die het een stuk eenvoudiger maakt om met je peuter op pad te gaan.

 

De Bugaboo Mammoth Tas is verkrijgbaar voor de Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon³ en Bugaboo Buffalo. De speciale Bugaboo Bee Mammoth Tas is verkrijgbaar vanaf mei 2018

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Bugaboo Bee Mammoth Bag

Bugaboo Bee Mammoth Bag

Write a review