Reduced price! Active View larger

Active

New

Voor een actief dagelijks leven

More details

€ 66,80

-20%

€ 83,50

More info

BABYBJÖRN Draagzak Active is een degelijke draagzak, perfect als u een actief dagelijks leven leidt en uw kindje lange tijd wilt kunnen dragen. Hij is extra uitgerust met een afstelbare lendensteun, die een comfortabele stevigheid in de lendenen biedt en helpt de schouders te ontlasten. Net als al onze draagzakken is hij ontwikkeld in samenwerking met medische deskundigen om optimaal te zijn voor uw pasgeboren kind.

 

StevigheidErgomomischVeilig en gebruiksvriendelijk

Stevigheid voor de rug

De lendensteun wordt individueel afgesteld en biedt de rug een comfortabele stevigheid. De ruggensteun en de brede schouderbanden werken samen en geven een hoog draagcomfort met goede ontlasting.

 

 

 

 

Ergonomisch voor uw kind
De draagzak heeft een ergonomische vormgeving en geeft de juiste steun voor hoofd, rug en heupen van uw kind, al vanaf de geboorte. De hoofdsteun is afstelbaar en kan worden neergeklapt, zodat uw kind naar voren gedraaid kan worden gedragen als zij of hij wat ouder is en het hoofd zelf overeind kan houden.

 

 

Veilig en gebruikersvriendelijk
De constructie is goed doordacht om uw kind al vanaf de geboorte veilig en dichtbij u te kunnen dragen, maar is ook eenvoudig in het gebruik. U kunt de draagzak eenvoudig zelf om– en afdoen, en alle afstellingen worden handig gedaan op de voorkant. Bovendien kan het voorste deel geheel worden geopend, zodat u uw slapende kind eruit kunt tillen zonder haar of hem te wekken.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Active

Active

Voor een actief dagelijks leven

Write a review