Eripakkumised

Accessoires There are 4 products.

Showing 1 - 4 of 4 items
 • € 29,00

  Zelfs op de druilerigste dagen houdt je zonnestraaltje het droog achter een regenhoes gemaakt van PVC vrij, non-chemisch gerecycled plastic.  De hoes is op maat gemaakt voor de voor de Greentom Carrycot & Reversibe. Het is de meest natuurlijke, makkelijke en veilige hoes die we konden bedenken om je voor te bereiden op de meest sippe dagen met je...

  € 29,00
 • € 79,00

  De Greentom diaper bag is een handige, multifunctionele tas. Ruim, met vier aparte compartimenten. Heeft zowel handvaten als een schouder hengsel. Apart luiertasje en verschoon matrasje zijn inbegrepen.

  € 79,00
 • € 199,00

  Nomad Blanket by Claudy Jongstra for Greentom: This limited edition blanket is made by renowned Dutch artist Claudy Jongstra. It is 100% organic and each piece is handmade on her farm with wool from her own sheep. It comes in natural and calendula. A unique blanket that travels with your baby through life.

  € 199,00
 • € 79,00

  De Greentom shopping bag is een ruime en simpele tas met zowel handvaten als schouder hengsel. De Greentom shopping bag kan ook bevestigd worden aan de haakjes op het frame. Hierdoor wordt boodschappen doen met de kinderwagen heel gemakkelijk! Let op: deze tas past alleen op de haakjes van het frame van de kinderwagens die nu te koop zijn in onze webshop!

  € 79,00
Showing 1 - 4 of 4 items