List of products by manufacturer Greentom

Showing 1 - 8 of 8 items
 • € 449,00

  Een beter begin kan niet! Rol rond in stijl met deze super soepele wagen.  Lichtgewicht en extreem veilig. De Upp Carrycot heeft een frame van gerecycled plastic en een 100% organisch wollen matras om schaapjes op te tellen. Je krijgt het onderstel, frame en de wieg. ‘Upgraden’ naar de Reversible of Classic kan achteraf altijd, met hetzelfde frame. Een...

  € 449,00
 • € 279,00

  Tot aan de kleuterschool zit je sowieso goed. En groen. En zorgeloos. Je krijgt het frame, de zitting, de bumper, de kap en de boodschappenmand thuis en rolt er zo mee weg.  Echt. Het is kinderspel.

  € 279,00
 • € 559,00

  Helemaal klaar voor de toekomst: laat ze groen opgroeien van hun eerste dag op aarde… tot aan de kleuterschool! Switch van Carrycot naar Reversible als de tijd rijp is. Je krijgt het onderstel, frame, de wieg, matras, veiligheidsbumper, kap en boodschappenmand.

  € 559,00
 • € 669,00

  Klaar voor de start? De groenste kinderwagen ter wereld groeit mee met z’n passagiertje, helemaal tot aan de kleuterschool. Met één Greentom frame heb je de Carrycot, Reversible en Classic in huis. Zodra de tijd rijp is verwissel je de zittingen. Je krijgt het onderstel, frame, de wieg, matras, veiligheidsbumper, kap en boodschappenmand. Simpel als 1-2-3!

  € 669,00
 • € 79,00

  De Greentom diaper bag is een handige, multifunctionele tas. Ruim, met vier aparte compartimenten. Heeft zowel handvaten als een schouder hengsel. Apart luiertasje en verschoon matrasje zijn inbegrepen.

  € 79,00
 • € 349,00

  De perfecte wagen voor passagiers die popelen om de wereld te ontdekken. De Reversible verander je in een handomdraai van positie.  Je kindje kan jou vol bewondering aankijken of vooruit kijken naar wat de wereld verder in petto heeft. Beide posities klappen in van A tot Zzzz. ’Upgraden’ van de Reversible naar de Classic kan achteraf altijd, met hetzelfde...

  € 349,00
 • € 79,00

  De Greentom shopping bag is een ruime en simpele tas met zowel handvaten als schouder hengsel. De Greentom shopping bag kan ook bevestigd worden aan de haakjes op het frame. Hierdoor wordt boodschappen doen met de kinderwagen heel gemakkelijk! Let op: deze tas past alleen op de haakjes van het frame van de kinderwagens die nu te koop zijn in onze webshop!

  € 79,00
 • € 199,00

  Nomad Blanket by Claudy Jongstra for Greentom: This limited edition blanket is made by renowned Dutch artist Claudy Jongstra. It is 100% organic and each piece is handmade on her farm with wool from her own sheep. It comes in natural and calendula. A unique blanket that travels with your baby through life.

  € 199,00
Showing 1 - 8 of 8 items