Betaling

Bestellingen in onze webshop kunnen met behulp van iDeal worden betaald. Overboeken naar onze bankrekening is ook mogelijk, maar deze procedure neemt meer tijd in beslag. Als wij de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling in gang gezet.

  • Geen bevestiging van uw bestelling ontvangen? E-mail dan naar info@hartkampforkids.nl. 

 

Adresgegevens

Wij mogen een bestelling weigeren indien uw woonadres niet kan worden vastgesteld. U kunt zelf bepalen op welk adres uw bestelling dient te worden bezorgd.

 

Verzendkosten

De prijzen die worden genoemd zijn inclusief 21% btw. De prijzen die worden genoemd zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten die in rekening worden gebracht bedragen € 4,95. Indien u een bestelling plaatst van € 50,- of meer, dan betaalt u geen verzendkosten. Voor afgeprijsde artikelen/aanbiedingen betaalt u altijd verzendkosten, ongeacht de prijs. Wij hebben het recht prijzen te wijzigen. Tot stand gekomen transacties worden altijd tegen de afgesproken condities uitgevoerd.

 

Levertijd

De bestelling wordt zorgvuldig in behandeling genomen. De geaccepteerde bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Normaliter vindt de levering plaats de volgende dag nadat de betaling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan berichten wij u binnen dertig dagen nadat de bestelling is ontvangen.

 

Herroepingrecht & Ruilen

Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van acht dagen. In deze periode heeft u een herroepingsrecht. Dit betekent dat u zonder opgave van reden de overeenkomst mag ontbinden. U kunt dan afzien van uw bestelling. U bent wel verplicht de verzend en retourkosten te voldoen. U dient de artikelen onbeschadigd en ongebruikt terug te zenden op de manier zoals beschreven op het formulier 'Retourzending'. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht ontvangt u binnen dertig dagen uw geld terug.
Wanneer u een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, dan komen de retour kosten voor uw eigen rekening.
U kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken onbeschadigde en ongebruikte artikelen te ruilen of terug te brengen in de winkel.
Als u een verkeerde of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, kunt u het formulier 'Retourzending' gebruiken. Dit formulier kunt u vinden op de website. U betaalt in dat geval geen retourkosten.
Artikelen uit het assortiment 'doopkleding' en 'plastic broeken' kunnen niet worden geretourneerd of geruild in verband met hygiëne.