Algemene Voorwaarden

 

 Artikel 1 Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de hele website. Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden. De tekst van deze algemene voorwaarden wordt beschikbaar gesteld middels de website.De informatie op deze website is algemeen en wordt niet als persoonlijk advies gezien.

 

Artikel 2 Acties

Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeldt.

 

Artikel 3 Privacy

Wij respecteren uw privacy. De door u verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt om de door u gevraagde actie zo goed mogelijk uit te voeren.

 

Artikel 4 Vooraf betalen

U dient vooraf te betalen. Als wij de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling in gang gezet.

 

Artikel 5 Adresgegevens

Wij mogen een bestelling weigeren indien uw woonadres niet kan worden vastgesteld. U kunt zelf bepalen op welk adres uw bestelling dient te worden bezorgd, mits in Nederland.

 

Artikel 6 Verzendkosten

De prijzen die worden genoemd zijn inclusief 21% btw.De prijzen die worden genoemd zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten die in rekening worden gebracht bedragen € 7,50-. Indien u een bestelling plaatst van € 150, - of meer, dan betaalt u geen verzendkosten. Voor afgeprijsde artikelen/aanbiedingen betaalt u altijd verzendkosten, ongeacht de prijs. Wij hebben het recht prijzen te wijzigen. Tot stand gekomen transacties worden altijd tegen de afgesproken condities uitgevoerd.

 

Artikel 7 Levertijd

De bestelling wordt zorgvuldig in behandeling genomen. De geaccepteerde bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Normaliter vindt de levering plaats de volgende dag nadat de betaling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan berichten wij u binnen dertig dagen nadat de bestelling is ontvangen.

 

Artikel 8 Herroepingrecht & Ruilen

Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van acht dagen. In deze periode heeft u een herroepingsrecht. Dit betekent dat u zonder opgave van reden de overeenkomst mag ontbinden. U kunt dan afzien van uw bestelling. U bent wel verplicht de verzend en retourkosten te voldoen. U dient de artikelen onbeschadigd en ongebruikt terug te zenden op de manier zoals beschreven op het formulier 'Retourzending'. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht ontvangt u binnen dertig dagen uw geld terug.
Wanneer u een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, dan komen de retour kosten voor uw eigen rekening.
U kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken onbeschadigde en ongebruikte artikelen te ruilen of terug te brengen in de winkel.
Als u een verkeerde of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, kunt u het formulier 'Retourzending' gebruiken. Dit formulier kunt u vinden op de website. U betaalt in dat geval geen retourkosten.
Artikelen uit het assortiment 'doopkleding' en 'plastic broeken' kunnen niet worden geretourneerd of geruild in verband met hygiëne.

 

Artikel 9 Schade

Als u vóór het openen van het pakket schade constateert aan de verpakking dan bent u verplicht het pakket te weigeren van de koeriersdienst. Indien u het pakket al heeft geopend op het moment dat de schade wordt geconstateerd, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Artikel 10 Garantie

Op alle artikelen in ons assortiment wordt garantie gegeven. De garantietermijn verschilt per product. In het bestelmenu kunt u lezen hoelang de garantie bedraagt op het door u bestelde product. Let op: garantie wordt alleen gegeven in combinatie met het aankoopbewijs!

 

Artikel 11 Leeftijdsgrens

Wij accepteren geen bestellingen van personen onder de 18 jaar.

 

Artikel 12 Klacht indienen

Mocht u niet tevreden zijn over onze producten of diensten dan kunt u binnen twee maanden nadat de klacht zich heeft geopenbaard contact met ons opnemen. Een ingediende klacht wordt binnen veertien dagen na ontvangst door ons beantwoord.
Indien de klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft antwoorden wij binnen veertien dagen met een bericht van ontvangst en indicatie wanneer u een inhoudelijke reactie kunt verwachten.