BabyBjorn We

New

Ergonomische draagzak van BabyBjorn

More details

€ 99,95

More info

De BabyBjorn is erkend door het International Hip Dysplasia Institute als ergonomische draagzak met goede houding voor uw kindje. Het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) heeft Draagzak We getest en als heupvriendelijk erkend. De heupen van uw baby krijgen de juiste ondersteuning en uw baby zit in een optimale houding met de beentjes naar buiten gespreid. Dit bevordert een goede ontwikkeling van het heupgewricht, wat heel belangrijk is tijdens de eerste levensmaanden van uw kind.

De draagzak heeft 3 draagmogelijkheden op buik en rug en is ook perfect voor pasgeborenen door het inzetstuk. 

Door de heupriem draagt de Babybjorn We heel fijn en wordt het gewicht goed verdeeld over het lichaam met goed ondersteuning. 

De BabyBjorn We is geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar. Min. 3,5 kg/53 cm. Max. 15 kg/100 cm. Let op! Maak voor baby's tussen 3,5 en 4,5 kg gebruik van de beenriempjes om de beenopeningen te verkleinen.

Materiaal
Alle stoffen zijn vriendelijk voor de huid van uw baby en veilig in aanraking met de mond. De materialen zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan Oeko-Tex ® Standard 100, categorie I voor babyproducten. 

Hoofdmateriaal: 100% katoen, overig materiaal: 100% Polyester

Wasvoorschrift
Apart wassen in een machinewas van 40℃. Gebruik een mild en bleekvrij wasmiddel. Niet geschikt voor de droger.

Kommentaarid

No customer comments for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

BabyBjorn We

BabyBjorn We

Ergonomische draagzak van BabyBjorn

Kirjutage oma ülevaade