Dr. Brown's Standaardfles 120 ml. View larger

Dr. Brown's Standaardfles 120 ml.

New

Standaardfles 120 ml nieuwste model.

More details

€ 9,99

More info

De standaardfles ligt prettig in de hand en wordt makkelijk geaccepteerd door (pasgeboren) baby's. De fles is vaatwasmachinebestendig (bovenste rek) en bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten.

Inclusief: 1 standaardfles 120 ml. / 1 speen fase 1 / reinigingsborsteltje

Op alle standaardflessen past de Medela-borstkolf.

Het grote voordeel van deze vernieuwde fles is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden. Dit is vooral handig als de baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid.
Ook bij het geven van een wat dikkere voeding is dit prettiger.

De werking

Dr. Brown’s heeft een uniek gepatenteerd ventielsysteem, dit is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond, maar wat doet deze fles precies? 

- Het gepatenteerde ventielsysteem voorkomt vacuümvorming en luchtbelletjes (die je wel vaak ziet in andere flessen). Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de (borst)voeding terecht.

- De lucht wordt via het speciale ventielsysteem naar de ruimte boven de (borst)voeding geleid. Zo komt er geen lucht in de voeding waardoor de essentiele voedingstoffen behouden blijven.

 

- Uw baby drinkt op een natuurlijke manier, zonder vacuüm en luchtbelletjes dus ook zonder de negatieve gevolgen daarvan. De fles helpt koliek (darmkrampjes), boertjes en overgeven voorkomen.

 

- De voeding druppelt uit de fles. De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding; het vermindert de ophoping van vocht in de oortjes en helpt zo oorpijn voorkomen.

Kommentaarid

No customer comments for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

Dr. Brown's Standaardfles 120 ml.

Dr. Brown's Standaardfles 120 ml.

Standaardfles 120 ml nieuwste model.

Kirjutage oma ülevaade