Zazu Slaaptrainer Sam

New

€ 44,95

More info

Ook de stille wens dat de kinderen ’s morgens een uurtje langer doorslapen? Dat ze niet meer om zes uur klaarwakker aan uw bed staan? En zou het niet fijn zijn als uitslapen weer een vast onderdeel wordt van het weekend?

Slaapproblemen bij jonge kinderen komen regelmatig voor, dus u bent zeker niet de enige wiens dag zo vroeg begint. Jonge kinderen hebben niet het tijdsbesef dat wij volwassenen hebben. Zij hanteren hele andere regels: De dag begint als je 's ochtends je ogen open doet en eindigt zodra je naar bed gaat! Zo simpel is het voor hen! 

Slaaptrainer Sam kan u helpen om het 'grote mensen' tijdsbesef aan uw kinderen uit te leggen. Op een hele eenvoudige manier kan SAM ze laten zien wanneer hun ouders 's ochtends blij zullen zijn om hen te zien en wanneer ze beter nog heel even kunnen wachten.

Hoe doet slaaptrainer Sam dit? 

Tijd om te slapen
Slaaptrainer SAM gaat slapen wanneer u uw kind naar bed brengt. Hij sluit daadwerkelijk zijn ogen en zijn scherm licht donkerblauw op. Dit betekent dat het tijd is om te slapen.

Nog heel even!
Voor de vroege vogels heeft slaaptrainer SAM nog een hele handige functie, hij laat namelijk zien hoe lang het nog duurt voor SAM wakker wordt. Een half uur voordat SAM zijn ogen open doet, verandert de kleur van het scherm van blauw naar groen. Dit betekent dat het nog maar heel even duurt! 

Om kinderen een idee te geven hoe lang een half uur nog is, zullen de 12 kleine sterretjes 1 voor 1 verdwijnen en zo de 30 minuten aftellen. 
Je mag opstaan!
Zodra uw kind op mag staan, natuurlijk op een door uzelf ingesteld tijdstip, zal slaaptrainer SAM zijn ogen openen, zijn scherm wit oplichten en de zon op het scherm tevoorschijn komen. Op deze manier laat SAM uw kind zien dat hij/zij nu uit bed mag komen. 

SAM doet dit alles geruisloos, zodat als uw kind nog slaapt, hij/zij natuurlijk niet wakker wordt gemaakt.
Wat kan Sam nog meer? 
2 tijdsinstellingen
U kunt SAM op 2 manieren instellen:
- Op een specifiek tijdstip, bijv. 7 uur 's ochtends
- Of na een bepaald aantal minuten, bijv 120 minuten (middagslaapje)

Alarm
SAM heeft een geluids-alarm waarvan de instelling kan verschillen van de tijd waarop SAM wakker wordt. Dus bijvoorbeeld kunt u om 07.00 uur SAM zijn ogen laten openen en om 08.00 het alarm af laten gaan. Natuurlijk kan het alarm ook compleet uitgeschakeld worden. 

Nachtlamp
SAM zijn LCD scherm kan tevens fungeren als nachtlampje en kan indien met adapter gebruikt, de hele nacht aan blijven. Ook is er de mogelijkheid om het automatisch uit te laten gaan na 5, 15 of 30 minuten. 
Stroomvoorziening
SAM werkt zowel op 220V (Adapter meegeleverd) als op batterijen (4 x AA, niet meegeleverd)

Kommentaarid

No customer comments for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

Zazu Slaaptrainer Sam

Zazu Slaaptrainer Sam

Kirjutage oma ülevaade