Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® ISOfix base View larger

Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® ISOfix base

New

€ 259,00

More info

BeSafe iZi Modular iSize Base

  • Te gebruiken met de iZi Go Modular (groep 0) en de iZi Modular iSize (groep 0-1)
  • Neerklapbare beensteun uit één stuk, met hoorbaar alarmsignaal bij foutieve installatie

BeSafe iZi Modular Family (iSize)

2016_NOM_HR_72dpi.jpgDE MODULAIRE EVOLUTIE - 3-in1

De iZi Modular Family is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit 1 ISOfix-compatibele basis en 2 kinderzitjesdie voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Wanneer het kind te groot is geworden voor het babyzitje, gebruikt u het volgende zitje op dezelfde basis. De basismodule kan worden uitgebreid om het kind meer beenruimte te geven. Zo kunnen kinderen tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar (lengte 105cm) tegen de rijrichtingin de auto meerijden. De iZi Modular Family laat zich veilig en vlot installeren met eensnelklikmontage op de i-Size-basis. Beide autozitjes bieden een uitstekend comfort en evolueren mee met uw opgroeiend kind. Zachte kussentjes en magneten maken het gebruik comfortabel en makkelijk. De Modular Family biedt tevens superieure bescherming tegen zijbotsingen (SIP, Side Impact Protection).

iZi Go Modular (groep 0)

De BeSafe iZi Go Modular i-Size installeert u in een handomdraai op de iZi Modular i-Size basis. Klik het zitje gewoon op de basis en u kunt meteen vertrekken. De BeSafe iZi Go Modular kan ook worden geïnstalleerd met de driepuntsautogordel. De unieke combinatie van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en kunstschuim in de zitkuip en de zachte opvulling maken dat de BeSafe iZi Go een uiterst comfortabel babyzitje voor uw kind is. BeSafe iZi Go Modular beschermt uw baby optimaal. De verbeterde bescherming tegen zijbotsingen overtreft de strenge criteria van de norm R129. Deopvulling ter hoogte van het kinderhoofd - voor gebruik in de eerste levensmaanden van uw kind - plus de verbeterde bescherming tegen zijbotsingen (SIP+, Side Impact Protection) plus de babykussentjes van het zitje garanderen een optimale veiligheid voor uw baby.

iZi Modular iSize (groep 0-1)

De iZi Modular kan heel snel en eenvoudig tegen of met de rijrichting op dezelfde basis worden geïnstalleerd. De basismodule kan worden uitgebreid om het kind meer beenruimte te geven. Zo kunnen kinderen tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar (lengte 105cm) tegen de rijrichting in de auto meerijden. De iZi Modular i-Size kan met uw kind ‘meegroeien’ dankzij de verstelbare hoofdsteun en het opvulkussen. De handige magneten houden het harnas uit de weg wanneer ze niet gebruikt worden. De ergonomische slaaphoudingen maken van dit autozitje uw perfecte keuze. De BeSafe iZi Go Modular i-Size presteert uitstekend in crashtests en voldoet aan de strenge criteria van R 129, de norm betreffende zijbotsingen. Vandaar ook het SIP+ keurmerk(Side Impact Protection) op de zijkant van het autozitje aan de kant van het portier. 

Voor BeSafe komt de veiligheid van uw kind op de allereerste plaats. Bij het ontwerpen van een nieuw autozitje voor kinderen ondergaat het prototype meer dan 10.000 keer een crashtest – zowel digitaal, virtueel als in crashtest-laboratoria - voor een absolute garantie dat het autozitje uw kind perfect zal beschermen in reële situaties. 

Kommentaarid

No customer comments for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® ISOfix base

Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® ISOfix base

Kirjutage oma ülevaade

Accessories