BabyBjörn One

New

One is all you need! Een draagzak voor op de buik en op de rug. Voor de pasgeboren baby tot ongeveer 3 jaar! Enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

More details

€ 154,90

More info

Deze draagzak is uitermate geschikt als u een ergonomische draagzak met een ongeëvenaard draagcomfort zoekt. En bovendien ideaal als u gedurende langere tijd de manier van dragen wilt afwisselen. U kunt de draagzak heel eenvoudig en comfortabel op uw buik en op uw rug dragen. Draagzak One is alles wat u nodig hebt.

U kunt Draagzak One voor een langere periode gebruiken. Direct vanaf de geboorte (min. 3,5 kg), zonder inzetstukken, tot drie jaar (max. 15 kg). De draagzak biedt de juiste ondersteuning van hoofd, rug en heupen van uw groeiende kind. Bovendien is hij, net als al onze andere draagzakken, ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande kinderartsen.

U kunt Draagzak One in alle posities gemakkelijk en zonder hulp gebruiken. Dankzij de speciale positie voor pasgeborenen, kunt u uw baby op de ideale manier dragen: hoog op uw borst, dicht bij uw hart. Wanneer uw kindje iets ouder is, kunt u de hoogte aanpassen en uw kind met het gezicht naar u toe of van u af dragen. Vanaf 12 maanden kunt u uw kind op uw rug dragen. U kunt uw peuter eenvoudig en veilig zelf op uw rug plaatsen.

Draagzak One biedt u en uw baby maximaal draagcomfort tijdens de gehele gebruiksduur. Het ingenieuze ergonomische ontwerp met een heupriem en gevormde en gevoerde schouderbanden verlicht de druk. Uw kind zit zacht en comfortabel dankzij de gevoerde zitting, de naden die aan de buitenkant zitten en de verstelbare beenpositie. De stevige, verstelbare hoofdsteun kan worden ingeklapt wanneer u uw baby met het gezicht van u af draagt.

Leeftijd
Vanaf pasgeboren tot ongeveer drie jaar
Min. 3,5 kg/53 cm
Max. 15 kg/100 cm.
Min. leeftijd om met het gezicht van u af te worden gedragen:5 maanden
Max. gewicht om met het gezicht van u af te worden gedragen: 12 kg.

Materiaalgegevens
Katoenmix Hoofdmateriaal: 60% katoen, 40% polyester
Voering: 100% katoen
Voering heupriem: 100% polyester

Onderhoudsadvies
Was de draagzak in de wasmachine op 40 °C.
Apart wassen.
Gebruik een milieuvriendelijk, mild en bleekvrij wasmiddel.

Kommentaarid

No customer comments for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

BabyBjörn One

BabyBjörn One

One is all you need! Een draagzak voor op de buik en op de rug. Voor de pasgeboren baby tot ongeveer 3 jaar! Enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Kirjutage oma ülevaade