Bugaboo Mammoet Tas

Nieuw

€ 139,95

Meer informatie

De Bugaboo Mammoth Tas is een heerlijk grote tas die je op de basis van je kinderwagen kunt plaatsen. De tas heeft een inhoud van 30 liter, is geschikt voor maximaal 12 kilo en geeft je extra ruimte voor al je spullen, naast de opbergruimte van de bagagemand. De lage positie van de tas houdt je kinderwagen stabiel en zorgt ervoor dat jij en je peuter geen last hebben van je bagage — geen onhandige tassen meer die aan de duwbeugel hangen en die je tijdens de wandeling voortdurend tegen je benen slaan.

 

De stijlvolle look past perfect bij je kinderwagen en dankzij het praktische ontwerp kan de tas ook zelfstandig blijven staan. Dankzij het ingenieuze systeem kun je de tas heel makkelijk oppakken, op een tafel of werkblad zetten en weer aan je kinderwagen bevestigen. De Mammoth Tas is een soort afneembare hutkoffer die het een stuk eenvoudiger maakt om met je peuter op pad te gaan.

 

De Bugaboo Mammoth Tas is verkrijgbaar voor de Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon³ en Bugaboo Buffalo. Voor de Bee is de speciale Bugaboo Bee Mammoth Tas.

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Bugaboo Mammoet Tas

Bugaboo Mammoet Tas

Schrijf uw recensie