Bugaboo Bee5+

Nieuw

€ 649,00

Meer informatie

Gemaakt voor de stad
Het leven in de stad is snel. En dat is waarom de Bugaboo Bee 5 er zo op zijn plek is. Compact en comfortabel voor je kind, heel makkelijk en snel manoeuvreren en dus helemaal thuis in de stad.

Gemaakt om lang mee te gaan

Van onze rigoureuze testen tot aan het gebruik van duurzame materialen, de Bugaboo Bee 5 is ontworpen voor dagelijks gebruik en biedt net dat beetje extra. Je kunt hem gebruiken voor je eigen kinderen en hem daarna doorgeven aan familie of vrienden; deze kinderwagen gaat jarenlang mee.

Flexibele keuze voor onderweg

In de comfortabele stoel met extra voering kun je je kind naar jou of naar de wereld in laten kijken. Klap de stoel helemaal achterover zodat je kind lekker kan slapen of zet hem rechtop zodat je kind de omgeving kan bewonderen. Zet de duwbeugel op jouw ideale hoogte en je kunt op pad.

Vanaf geboorte tot peuter
De Bugaboo Bee 5 staat vanaf de eerste dag voor je klaar. Je kunt de wieg of baby cocon (apart verkrijgbaar) vanaf de geboorte gebruiken. Bevestig je autostoel met ons click-en-go systeem en zodra je kind oud genoeg is om de wereld in te kijken, gebruik je de stoel.

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Bugaboo Bee5+

Bugaboo Bee5+

Schrijf uw recensie