Bugaboo Donkey2+ Twin Bekijk groter

Bugaboo Donkey2+ Twin

Nieuw

€ 1.640,00

Meer informatie

Boodschappen of speelgoed, in de handige bagagemand aan de zijkant berg je alles eenvoudig op. En je pakt er snel even iets uit wanneer je het nodig hebt. De bagagemand heeft vakken en kan eenvoudig worden afgedekt. Zo weet je zeker dat je spullen snel terug te vinden en veilig zijn. De bagagemand wordt groter wanneer je de kinderwagen uitschuift, zodat je nog meer kwijt kunt.

Bagagemand aan de zijkant 18 liter
Bagagenet 28 liter

Elke deur door

Ondanks de enorme capaciteit is de Bugaboo Donkey 2 Mono met een breedte van slechts 60 cm even smal als een monokinderwagen, zodat deze door iedere deur past. Weer een zorg minder!

Kijken naar jou, naar de wereld of naar elkaar?

Waar je kind behoefte aan heeft verandert met de dag, of zelfs per uur. Je verandert moeiteloos de positie van de stoel, afhankelijk van de bui van je kind – kijkend naar jou voor extra contact, of de wereld in kijkend zodra je kind klaar is voor nieuwe indrukken. En als je met twee kinderen op pad gaat, kunnen ze naar elkaar kijken voor nog meer plezier en interactie.

Soepele rit

Dankzij de zwenkwielen aan de voorkant, de kleine draaicirkel en de volledig verstelbare duwbeugel, duw en manoeuvreer je de Bugaboo Donkey 2 gemakkelijk met één hand. Geen ondergrond is deze grote, schuimgevulde wielen te ruw en ook de stoep op en af gaat soepeltjes. De kinderwagen kan zelfs in de tweewielspositie worden gebruikt, zodat je gemakkelijk loopt door zand of sneeuw.

Een comfortabele rit voor je kinderen

Dankzij de grote wielen van de Bugaboo Donkey 2 maakt het niet uit over welk terrein je rijdt. Je kinderen zitten altijd comfortabel en merken niets van de hobbelige ondergrond, ook niet wanneer de kinderwagen vol boodschappen zit of is omgebouwd tot een duokinderwagen. Zet de stoel achterover voor een dutje en rechtop wanneer ze de wereld willen verkennen.

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Bugaboo Donkey2+ Twin

Bugaboo Donkey2+ Twin

Schrijf uw recensie