Dr. Brown's Standaardfles 250 ml. 2-pack Bekijk groter

Dr. Brown's Standaardfles 250 ml. 2-pack

Nieuw

2-pack Standaardfles 250 ml.

Meer details

€ 21,49

Meer informatie

De standaardfles ligt prettig in de hand en wordt makkelijk geaccepteerd door (pasgeboren) baby's. De fles is vaatwasserbestendig (bovenste rek) en bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten.

Inclusief: 2 rose standaardfles 250 ml. / 2 x speen fase 1 / 2 reinigingsborsteltjes

De werking

Dr. Brown’s heeft een uniek gepatenteerd ventielsysteem, dit is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond, maar wat doet deze fles precies?

- Het gepatenteerde ventielsysteem voorkomt vacuümvorming en luchtbelletjes (die je wel vaak ziet in andere flessen). Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de (borst)voeding terecht.

- De lucht wordt via het speciale ventielsysteem naar de ruimte boven de (borst)voeding geleid. Zo komt er geen lucht in de voeding waardoor de essentiele voedingstoffen behouden blijven.

- Uw baby drinkt op een natuurlijke manier, zonder vacuüm en luchtbelletjes dus ook zonder de negatieve gevolgen daarvan. De fles helpt koliek (darmkrampjes), boertjes en overgeven voorkomen.

- De voeding druppelt uit de fles. De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding; het vermindert de ophoping van vocht in de oortjes en helpt zo oorpijn voorkomen.

 

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Dr. Brown's Standaardfles 250 ml. 2-pack

Dr. Brown's Standaardfles 250 ml. 2-pack

2-pack Standaardfles 250 ml.

Schrijf uw recensie