Bugaboo Turtle by Nuna

Nieuw

€ 214,05

Meer informatie

Vanaf dag één overal op voorbereid

Met de Bugaboo Turtle by Nuna wissel je soepel en naadloos tussen auto en kinderwagen, zonder dat er iemand wakker wordt. Van de allereerste rit naar huis tot heerlijke autoritten en alledaagse uitjes, met de Bugaboo Turtle ben je er helemaal klaar voor. You've got this!

Eenvoudig in gebruik

De Bugaboo Turtle by Nuna is samen ontworpen met premium autostoelmerk Nuna. De autostoel is gebaseerd op het ontwerpprincipe van slimme eenvoud, met een gemakkelijk en intuïtief ontwerp als resultaat.

Ultiem comfort

De Bugaboo Turtle by Nuna heeft een verstelbare hoofdsteun, de kenmerkende Bugaboo zonnekap met kijkvenster van gaas en een 'slimme zonneklep' met UPF 50+, die een rustige cocon creëert. Je kindje geniet van ultiem comfort, of je nu in de auto zit of een wandeling maakt. De wasbare inzetstukken van merinowol bieden optimale klimaatbeheersing.

Van rijden naar rollen

Dankzij onze autostoeladapters en de herkenbare witte knopen sluit de Bugaboo Turtle by Nuna zowel wat betreft design als gebruik naadloos aan op je Bugaboo kinderwagen. De Bugaboo Turtle heeft een lichtgewicht kuipje en een ergonomische draagbeugel.

Voldoet aan i-Size norm

De belangrijkste veiligheidskenmerken van de Bugaboo Turtle by Nuna zijn de true-lock™ basis met drievoudige installatie bevestiging, de vijfpuntsharnas en het gepatenteerde tailor tech™ foam voor ultieme bescherming tegen zijwaartse impact. De Bugaboo Turtle by Nuna voldoet aan de i-Size norm en heeft een "Gut (1,8)" score wat betreft bescherming bij botsingen*. i-Size is de nieuwe veiligheidsnorm voor autostoeltjes en zorgt ervoor dat kinderen veiliger zitten en beter beschermd zijn bij een botsing vanaf de zijkant. * Op basis van de Nuna Pipa Icon 2017 ADAC autostoeltjestest

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Bugaboo Turtle by Nuna

Bugaboo Turtle by Nuna

Schrijf uw recensie

Accessoires