Tripp Trapp® Newborn Set

Nieuw

€ 99,00

Meer informatie

Met het zitje op de Tripp® heeft je baby vanaf de geboorte al een plaatsje aan tafel. Het ergonomische ontwerp heeft een ondersteuning voor de beentjes en de zitpositie is met één hand verstelbaar. 

De Tripp Trapp® Newborn Set is ontworpen om de natuurlijke band tussen jou en je baby te versterken. Het zitje is nu verstelbaar in 2 standen en heeft een goede ondersteuning voor de beentjes. Je kleintje voelt zich veilig in dit gezellige nestje. Je gebruikt dit totdat je kindje zelf kan zitten. Het oogcontact en de vertrouwde geluiden zorgen ervoor dat je baby er meteen bij hoort. Het is een geweldige manier om je baby dichtbij te houden. Aan tafel bouwt je baby een sterke band op met het hele gezin.

Functies:

De zitpositie is met één hand verstelbaar: De verstelbare zitpositie zorgt dat je baby een comfortabel nestje heeft, totdat ze zelfstandig kunnen zitten.

Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg.: Ergonomisch met de juiste ondersteuning voor de beentjes Het wiegt je baby rustig, het zitje heeft genoeg bewegingsruimte

5-punts veiligheidstuigje: Door het 5-punts veiligheidstuigje met schouderpads is je baby altijd veilig.

Extra ventilatie voor een optimale luchtstroom: De ventilatie met bladmotief aan de onderzijde is ontworpen voor een goede luchtcirculatie, comfort en een betere vochtafvoer.

Gemakkelijk in gebruik: Het is eenvoudig in gebruik. De Newborn Set klik je met één handeling op de Tripp Trapp®Stoel. Het zitje heeft rode en groene indicatoren, zodat je ziet wanneer het zitje goed is gemonteerd.

De zachte bekleding kan in de wasmachine worden gewassen: Voor meer speelsheid, zachtheid en persoonlijkheid, terwijl jij het schoon houdt voor je pasgeboren baby.

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Tripp Trapp®  Newborn Set

Tripp Trapp® Newborn Set

Schrijf uw recensie