Mutsy Nexo

Nieuw

Zeer compacte buggy van Mutsy.
Graag informeren naar de voorraad/levertijd. 

Meer details

€ 299,00

Meer informatie

Inclusief Kap en Bumperbar.

Heerlijk op pad met uw kindje met deze zeer luxe en fijne Nexo buggy van Mutsy. Te gebruiken vanaf de geboorte tot aan de peutertijd, doordat het zitje volledig te verstellen is. De vlakke ligstand en de voorwielophaning bieden optimaal comfort voor uw kind wanneer het een dutje doet. Bij het verstellen van de rugleuning beweegt de kap automatisch mee voor extra bescherming. Ook is deze kap verbonden met de rugleuning waardoor toch in elke positie buiten wordt gehouden. In de uiterste ligpositie is het zitje van de Mutsy Nexo ook geschikt voor een pasgeboren baby vanaf de geboorte. 

De Nexo is een compacte lichtgewicht wandelwagen met optimaal gebruiksgemak voor de ouder. De rugleuning kan met een knop aan de achterzijde worden versteld. De duwstang kan op de ideale hoogte worden ingesteld en de kleine zwenkende voorwielen (die ook vastgezet kunnen worden) zorgen ervoor dat de kinderwagen op elke ondergrond comfortabel rijdt. 

De Nexo is zeer gemakkelijk te bedienen en kan met het zitje op het frame, worden ingeklapt tot een uitermate compact pakket. 

Met adapterset (exclusief, deze moet u los aanschaffen) kunt u de Maxi-Cosi autostoel of Mutsy Safe2Go autostoel op de buggy bevestigen. 

Eigenschappen:

- Gewicht : 8.7 kg.
- Afmetingen opengevouwen lbh : 101 x 51 x 84 cm.
- Afmetingen ingevouwen lbh: 44 x 51 64 cm.

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Mutsy Nexo

Mutsy Nexo

Zeer compacte buggy van Mutsy.
Graag informeren naar de voorraad/levertijd. 

Schrijf uw recensie

Accessoires