Joolz Day2 Earth

Nieuw

Levertijd bedraagt 6-8 weken

Meer details

€ 999,00

Meer informatie

Joolz Day2

De banden van de Joolz Day2 zijn gemaakt van ultralicht rubber en kunnen niet lek gaan. En dankzij de veerkracht worden eventuele schokken perfect opgevangen. In de lift, de metro of een smal gangpad. Met een breedte van slechts 59 cm blijf je gewoon mobiel. Zelfs met één hand manoeuvreer jij door de kleinste ruimtes. Ga je met de auto? De kinderwagen kan in één soepele beweging worden ingeklapt.

De ergonomische wieg van de Joolz Day2 is extra ruim zodat het kindje er lekker lang in kan liggen. Het ademende doorkijkgaas zorgt voor ventilatie en zoete dromen. De matras is hypoallergeen, terwijl het kussen extra comfort biedt bij het hoofdje. De wieg is standaard voorzien van speelgoedlusjes en een XL zonnekap. Shoppen, picknicken of naar de speeltuin: er is ruimte genoeg in de makkelijk toegankelijke XL boodschappenmand. En dankzij de hoge wiegpositie hoeven ouders nooit diep te bukken voor een knuffel.

De stoel van de Joolz Day2 is een ergonomisch hoogstandje. Het ontwerp ondersteunt het lichaam van het kindje optimaal, tijdens het liggen, zitten of dutten. Thuis of op een terrasje: de stoel is op tafelhoogte gemaakt en kan door ouders eenvoudig worden aangeschoven. De gordel blijft uit zichzelf openstaan en is voorzien van een magneetsluiting. Zo kunnen kinderen snel en veilig in de stoel worden geplaatst. Nu alleen nog kiezen welke kant ze opkijken. Naar de ouder? Of naar de rest van de wereld?

Inclusief

Eigenschappen

Maten
Uitgeklapt 90 x 59 x 99 – 109 cm
Ingeklapt zonder stoel 65 x 59 x 30 cm 
Ingeklapt zonder wielen 70 x 55 x 23 cm 
Ingeklapt met stoel 95 x 59 x 43 cm 
Binnenzijde wieg 81,5 x 43 x 25 cm 
Afmeting matras in wieg 77 x 34 x 3 cm 
Voorwielen 7 inch 
Achterwielen 12 inch

Gewichten
Joolz Day² met stoel 12,9 kg 
Onderstel 9,3 kg
Onderstel zonder wielen 6,3 kg
Stoel 3,6 kg
Wieg 4,6 kg
Gewicht in XL boodschappenmand 5 kg max.
Belasting van de Joolz Day² 20 kg max. (inclusief kindje en XL boodschappenmand)

Recensies

Geen recensies door klanten beschikbaar

Schrijf uw recensie

Joolz Day2 Earth

Joolz Day2 Earth

Levertijd bedraagt 6-8 weken

Schrijf uw recensie

Accessoires